Aktualno

 
Prehrana:

Odjava obroka in menjava menija

Vstop v portal SAOP: https://prehrana.szsce.si/SPLETNEODJAVE

ZAMENJAVA NA TOPLI MENI

Dijaki so vsak dan v tednu avtomatsko prijavljeni na OSNOVNI MENI (hladni meni). Dijaki si lahko OSNOVNI MENI zamenjajo za TOPLI MENI najkasneje 1 dan prej do 12.00 ure, meni si lahko zamenjajo za več dni vnaprej (izjemoma za ponedeljek –> do petka do 12. ure).

Menjava menija je mogoča samo preko spletnega portala SAOP na povezavi: https://prehrana.szsce.si/SPLETNEODJAVE . Dijaki se morajo v portal registrirati. Za prvi vstop potrebujejo šifro (ki je zapisna na položnici) in EMŠO številko.

Prevzem šolske prehrane bo mogoč samo v času, ko je razred razporejen na šolsko prehrano (glej časovni razpored). Tisti dijaki, ki so se prijavili na topli meni, bodo šolsko prehrano lahko prevzeli na prevzemnem pultu za topli meni, ostali dijaki se postavijo v vrsto za hladni meni. Dijaki se ne boste mogli odločiti za topli meni na tekoči dan, ampak en dan prej do 12.00 ure (v spletnem portalu Saop).

ODJAVA OD DNEVNEGA OBROKA V PORTALU SAOP

Dijaki ste se do sedaj lahko odjavljali preko spletnega portala Saop do 8.00 ure zjutraj, to sedaj ne bo več mogoče. V spletnem portalu Saop na povezavi:(https://prehrana.szsce.si/SPLETNEODJAVE ) se boste lahko odjavili ali zamenjali meni najkasneje do 12. ure en dan pred odjavo (dijak lahko obroke odjavi ali zamenja tudi za več dni vnaprej).

ODJAVA OD DNEVNEGA OBROKA ZA TEKOČI DAN

Če dijak šolske prehrane ne odjavi en dan prej do 12.00 ure (preko portala Saop) je odjava za tekoči dan še vedno mogoča do 8. ure zjutraj.

Vendar po novi poti in sicer preko obrazca FORMS na povezavi: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xPRtE6jkU0G13KMdLdWE_wUnMcqbqC1Hgosnd50ySZ9URDJXU1pKMVRNOFNFOVhNWkpZQlZPSTcxUi4u

V kolikor posamezni obrok ne bo pravočasno odjavljen, mora upravičenec plačati polno ceno obroka, vključno s subvencijo.

 
 

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.