Šola

 
16. 6. 2011

Poročilo aktiva športne vzgoje

Aktiv športne vzgoje sestavlja pet profesorjev in ena dopolnjevalka. Med šolskim letom smo poleg rednega dela  in interesnih dejavnosti sodelovali na večini šolskih športnih tekmovanj na državni ravni, se udeleževali izobraževanj, izvedli in organizirali državna tekmovanja v košarki in terenskem rolanju in izvedli tradicionalni smučarski tabor na Golteh. Organizirali smo tudi športni spektakel, na katerem je potekal ob različnih športno- kulturnih točkah tudi  zaključni turnir dijakov in dijakinj v nogometu in odbojki.

Po opravljenih strokovnih izobraževanjih smo na srečanjih aktiva športne vzgoje predstavili pridobljeno znanje in novosti ostalim kolegom, saj smo tako lahko uspešnejši pri izvajanju pouka.

V mesecu septembru smo sodelovali na srečanju srednjih zdravstvenih šol, ki je bilo letos v Novi Gorici .

Pripravili smo tri športne dneve :

  1. športni dan je bil že v septembru atletski mnogoboj . Dijaki in dijakinje vseh letnikov so se pomerili med seboj v teku na 100 m in 600 m, v skoku v daljino, suvanju krogle in štafeti 4 x 100.
  2. športni dan je bil zveden v mesecu januarju. Dijaki so smučali na Golteh, drsali in opravili zimski pohod.
  3. športni dan bomo izvedli v mesecu juniju, in sicer kopanje v Aqualuni v Podčetrtku. 

Aleksander Jezernik, prof.

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.