Šola

 

V aktivu kozmetike bomo letos sodelovale diplomirane medicinske sestre s pridobljeno izobrazbo iz kozmetike, profesorice zdravstvene vzgoje, profesorice biologije in kemije, doktorice medicine, magistrice farmacije in laborantka.

Pred pričetkom šolskega leta smo pregledale in dopolnile učne načrte. Natančno smo se seznanile z novostmi v pravilnikih. Določile smo literaturo, kriterije ocenjevanja in minimalne standarde.

Med šolskim letom se bomo sestajale vsak mesec oz. po potrebi. V okviru PUZ-a KT bomo sodelovale in se povezovale z učitelji ostalih aktivov na šoli.

Učne ure bomo popestrile z vključevanjem različnih strokovnjakov s področja kozmetike ter proizvajalcev kozmetičnih izdelkov in aparatov.

Dijakinje bomo pripravljale na različna tekmovanja, šolo pa bomo predstavili tudi na prireditvah in sejmih s področja kozmetike.

Načrtujemo tudi organizacijo strokovnih ekskurzij doma (kozmetični saloni, lepotni centri, tovarne kozmetičnih izdelkov…) in v tujini (München, Bologna…).

vodja aktiva

Mojca Bec

Priporoči prijatelju: 

Sorodne vsebine

 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.