Aktivnosti na šoli

 
8. 1. 2014

UDELEŽBA NA 7. »DNEVIH E-MEDICE« V TUHELJSKIH TOPLICAH

Naša šola se je letos predstavila na 7. »Dnevih E-medice« v Tuheljskih Toplicah v začetku novembra 2013 in se s tem vključila v projekt. Dijaki, Nina Zdolšek (4. C), Nejka Korenjak (3. C) ter Jan Čater (4. E) so predstavili šolo s številnimi dejavnostmi, ki bogatijo naše dijake. Sodelovala je tudi glasbena skupina Glog, ki je predstavitev popestrila in razvnela občinstvo. Predstavitev smo popestrili z video projekcijo ter s stojnico, ki je ponujala promocijski material ter različne vrste kruha in peciva.  

Prijavili smo tri projekte: Živim življenje…s stomo (ga. Mirjam Marguč, ga. Slavka Kosi), Prava ideja – od ideje do posla (ga. Anamarija Vrhovec, ga. Tanja Leskovšek), Kruh naš vsakdanji (ga. Monika Brglez, ga. Petra Boštjančič) ter sprejeli povabilo k sodelovanju dveh projektov (Umetnost ličenja, Organska kozmetika). Sodelovali bomo s projektnimi partnerji Hrvaške, Makedonije in Srbije.

Spoznali smo veliko zanimivih in prijetnih ljudi, navezali stike ter s tem odprli mnogo poti za sodelovanje. Želimo si, da bi skozi projekte pridobili nove izkušnje, poglobili znanje s področja IKT, spoznali nove ljudi, njihovo kulturo ter okrepili vezi.

Koordinatorica projekta E-medica
Olga ŠTANCAR

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.