Aktivnosti na šoli

 

Igralci gledališke igre Pepelka, z mentorico prof. Petro Mrzdovnik, so se letos odločili, da bodo skupaj z nami pomagali fantku Maju. Do konca šolskega leta bodo v Celju in bližnji okolici igrali gledališko igro Pepelka in tako zbirali prostovoljne prispevke za Maja. Vsi dijaki pa bomo še naprej pridno zbirali zamaške, tokrat za Maja.

Maj se je rodil 9. 2. 2009 v Kranju, kjer tudi živi. Rodil se je z redko hibo, ki se imenuje mielomeninokela – kar pomeni, da se njegov hrbtenični kanal ni pravilno razvil. Takoj po rojstvu je moral v bolnišnico, kjer je po številnih operacijah preživel 7 mesecev, da si je opomogel. Sedaj je živahen in zgovoren dve in pol leti star fantek, ki rad hodi v vrtec in se igra z otroki, vendar je zaradi svoje hibe postal paraplegik. Ker so pripomočki za njegovo mobilnost zelo dragi, si jih ne morejo privoščiti. Maj in njegovi starši vas prosijo, da jim pomagate pri zbiranju zamaškov  za dvigalo, in bomo tako s skupnimi močmi naredili nekaj dobrega za naravo in seveda za malega Maja ter njegove starše.

TOREJ POMAGAJMO MAJU IN ŠE NAPREJ PRIDNO ZBIRAJMO ZAMAŠKE. Odlagate jih na že znana mesta.

Zahvaljujejo se vsem, ki boste pripomogli k akciji »Pomagajmo Maju!« in ge. ravnateljici za podporo. 

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.