Aktivnosti na šoli

 

V soboto in nedeljo, 5. in 6. februarja 2011, so na 2. sejmu Kozmetika potekala tekmovanja v manikiri in ličenju. Udeležile so se ga tudi naše dijakinje iz programa kozmetični tehnik.

Tekmovanja dijakov v manikiri naravnih nohtov se je udeležila Timeja Skamen iz  4. KT  z modelom Tajo Čremožnik. Po lanskem tretjem mestu je letos zmagala in prejela pokal z diplomo. V manikiri umetnih nohtov za dijake je tekmovala Sara Baloh, prav tako iz 4. KT, z zunanjim modelom in zasedla odlično 4. mesto.

Na tekmovanju dijakov z mednarodno udeležbo v ličenju na temo »Skrivnosti glamurja« je tekmovala Karin Grobelnik iz 4. KT z modelom Majo Šarec. Uvrstila se je na zelo dobro 5. mesto.

Zgodba zase pa je skupinsko tekmovanje v kategoriji Total look, kjer tekmujejo amaterji in profesionalci. Tema letošnjega tekmovanja je bila beneška maska. Šolo so zastopale štiri ekipe.

Dijakinje 3. KT-b  Nataša Zvonar, Lucija Horjak, Marija Lukovnjak , Polonca Stušek in Lea Peperko so ustvarile barvito kreacijo Peacock ter zasedle odlično 2. mesto.

Tudi ostale ekipe so v zelo močni konkurenci dosegle lepe uvrstitve. Tekmovale so naslednje dijakinje 3. KT-a Anja Kliček, Eva Rezec, Ana Zupanc, Maja Verhovšek, Nina Selič in Barbara Verhovšek, ki so note prelile v čudovito masko Notes.

4. KT je tekmoval z dvema ekipama. Taja Lipičnik, Tamara Hočevar, Alja Ribič, Sandra Bosek  in Tjaša Novak so oblikovale čudovito damo z vrtnico, Mateja Preskar, Inesa Hrebenkina, Sabina Moličnik, Katarina Javornik in Ana Arbanas pa so ustvarile masko z mačjimi očmi.

Vsem tekmovalkam in mentoricam iskreno čestitamo.

Pohvala in zahvala za idejno zasnovo in urejenost razstavnega prostora velja tudi dijakinjam 2. KT razreda: Daši Mikša Pušnik, Niki Orešnik, Pii Miklav, Anji Krošl, Moniki Vračun in Sergeji Bevc.

Zagotovo predstavitev ne bi bila tako uspešna brez vseh, ki so oba sejemska dneva namenile pridobivanju delovnih izkušenj in uspešnemu promoviranju poklica kozmetični tehnik.

 

Vsem še enkrat hvala.

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.