Aktivnosti na šoli

 

Območna služba ZRSZ Celje je skupaj s partnerji tudi letos, tako kot že v preteklem letu, organizirala Festival izobraževanja in zaposlovanja.

Festival je potekal v četrtek, 13. januarja 2011, od 9. do 17. ure na Celjskem sejmu.

Na prireditvi so svojo dejavnost predstavili delodajalci, srednje šole ter višješolske in visokošolske ustanove v regiji, Zavod RS za zaposlovanje, organizirali pa so tudi zanimive predstavitve strokovnjakov različnih področij, predavanja in delavnice. Na festival, ki je bil že lansko leto dobro sprejet, so poleg podjetij in izobraževalnih institucij povabili tudi brezposelne osebe in iskalce zaposlitve ter mlade - osnovnošolce, srednješolce in študente, ki oblikujejo svojo bodočo poklicno pot.

Na festivalu je sodelovala tudi naša šola. Na razstavnem prostoru sta dijakinji programa zdravstvena nega merili krvni tlak, dijakinje programa kozmetični tehnik pa so obiskovalce ličile, izdelovale tatuje in urejale nohte, kar si lahko ogledate na fotografijah. 

Svetovalna služba

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.