Aktivnosti na šoli

 

V četrtek, 25. 11. 2010, smo se udeležili prireditve »Pred izbiro poklica« na OŠ Hruševec Šentjur. Prireditev je bila namenjena učencem in staršem od 7. do 9. razreda iz vseh šol občine Šentjur in občine Dobje. Potekale so predstavitve srednješolskih izobraževalnih programov, štipendijske politike, deficitarnih poklicev in stanja na trgu delovne sile.

Pri predstavitvi naše šole so sodelovale Mateja, Timeja, Sara, Taja in Sanja iz 4. KT ter Urban in Matic iz 4. A. Spremljali pa sva jih mentorici Sonja Cesar in Andreja Grobelšek. Sodelovali smo pri osrednji prireditvi na glavnem odru in z delavnicami na svojem razstavnem prostoru. Dijakinje programa kozmetični tehnik so naličile učenke, ki so sodelovale na modni reviji na glavnem odru, obiskovalci razstavnega prostora pa so se lahko prepustili njihovim spretnim prstom in preizkusili zadnje modne smernice ličenja in manikire. Dijaka programa tehnik zdravstvene nege sta obiskovalcem razstavnega prostora izmerila krvni tlak in odgovarjala na vprašanja o šoli in njenih dejavnostih.

Naš razstavni prostor je obiskalo zelo veliko učencem in staršev, kar nas zelo veseli. S predstavitvijo smo zelo zadovoljni, nekaj utrinkov s prireditve pa si lahko ogledate v galeriji slik.

Andreja Grobelšek

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.