Aktivnosti na šoli

 
31. 5. 2012

PROJEKT LEONARDO DA VINCI:14-DNEVNA IZMENJAVA V CONSTANTI V ROMUNIJI

Dijakinje Srednje zdravstvene šole Celje programa kozmetični tehnik Sergeja Bevc, Monika Vračun, Žana Pantović ter prof. Sonja Cesar smo se v četrtek, 3. 5. 2012, iz Celja odpravile na 14-dnevno  izmenjavo v Constanto v Romuniji. Odšle smo z letalom iz Ljubljane, kar je bilo za nas dijakinje še posebej zanimivo, ker smo letele prvič.

Po kar napornem letu smo končno prispele na letališče v Bukarešto, kjer so nas pričakali naši organizatorji programa Leonardo da Vinci. Odpeljali so nas v Constanto.

V Constanti so nas odpeljali na ogled kozmetične šole, nato pa v hotel, kjer smo se napornem potovanju spočile. Takoj zjutraj so  nas peljali v šolo, kjer smo spoznali kozmetičarke, ki tam opravljajo tečaje. Popoldan smo si ogledale manjši del mesta.  V soboto, 5.5., so nas peljali na ogled delte Donave z ladjo, po katerem so nas pogostili z tradicionalnim romunskim ribjim kosilom. V naslednjih dneh smo se odpravili tudi na slavno plažo Mamaia.

Vsako jutro smo obiskovale šolo, kjer so nam pokazali nego obraza, manikiro, urejevanje obrvi in depilacijo, sodelovale pa smo tudi kot modeli. V šoli so nam uredili frizure ter naredili fantazijski make-up. Obiskale smo še  različne SPA centre v hotelih s 5 in 4 zvezdicami.

Zelo smo vesele, da smo bile del mednarodne izmenjave, saj smo se veliko naučile in pridobile nove izkušnje.

Vă mulţumesc pentru atenţie

Monika Vračun
Sergeja Bevc
Žana Pantović

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.