Aktivnosti na šoli

 
26.10.2012

Zbiralna akcija starega papirja

V mesecu septembru je na šoli potekala zbiralna akcija starega papirja. Sodelovali so tako dijaki kot tudi profesorji naše šole. V akcijo sta se vključila tudi časopisa Celjan, Novice in Radio Rogla. V Slovenskih Konjicah so pridni  dijaki iz 3.a Mernik Nejc, Preložnik Primož in Kraljevič Amadej, naložili cel kombi, ki so nam ga naslednji dan dostavili na šolo. V času glavnega odmora je na dvorišču potekalo polnjenje zabojnika. Za prijetno vzdušje je poskrbel Radio Rogla s svojo glasbo , ki je bila namenjena za naše dijake.

Zbrali smo poln zabojnik, v katerem je bilo 3,5 tone papirja. Zbrani denar bomo namenili socialno ogroženim dijakom naše šole.

Z zbiranjem starega papirja nadaljujemo. Naprošamo vse dijake in profesorje šole, da doma  zbirajo star papir. Termin, ko boste papir lahko prinesli v šolo bo objavljen naknadno.

Ko dajemo nesebično, brez pričakovanj, da bi za to kaj dobili, smo deležni dobrega tudi mi. Dajanje je ravno toliko pomembno kot sprejemanje, drugače se energija ustavi in to ni njen namen.

Koordinatorice EKO ŠOLE

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.