Aktivnosti na šoli

4. 1. 2011

Igralci o Pepelki

Že drugo leto zapored smo se dijaki 3. B razreda s profesorico Petro Mrzdovnik odločili, da se potopimo v svet pravljic in za majhne pa tudi malo večje nadobudneže zaigramo zgodbo o deklici z imenom Pepelka, ki jo je z veseljem zaigrala Kelly Kuzman.

Seveda so v vsaki pravljici tako dobri kot slabi ljudje, zato sta Pepelki s svojo zlobo grenili življenje sestri, ki sta bili ljubosumni na njo in sta se stalno prerivala za vsako stvar. Zato sta bili Maša Cokan in Kristina Knez kot nalašč za to vlogo ter smo se velikokrat nasmejali na njun pa tudi mačehin račun, ki jo je odigrala Tadeja Polutnik. Pepelka je bila prijazno in ljubko dekle, ki jo je nekoč obiskala dobra vila Barbara Skutnik in jo zaradi njene dobrote spremenila v lepotico, v katero se je zaljubil princ z imenom Milan Ninić. Princu sta pomagala iskati njegovo skrivnostno deklico starša, ki sta ju odigrali Urška Petek in Alja Jekoš. 

Kakšno besedico ali dve sta iz zaodrja prišepnili Anja Lužar in Tjaša Šantej. Seveda ne smemo pozabiti tudi na gospo profesorico Petro Pižmoht,  ki nam je s pomočjo dijakov Šole za hortikulturno in vizualne umetnosti Celje naredila kostume ter sceno. Zahvala gre tudi 3. KTb pod mentorstvom Sonje Cesar in Karmen Pavrič Konušek, ki so nas naličile, da smo izgledali pravi pravljični junaki. Da pa ne bi bila igra preveč v znamenju prerivanja sester sta Milan Ninić in Monika Vračun (iz 2. KT) popestrila igro z glasbo. Seveda so pri tem sodelovali tudi drugi in se jim zahvaljujemo za pomoč in svoj čas, ki so nam ga namenili.

Igralci Pepelke

Priporoči prijatelju: 
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.